Startsida   Referens   Broschyrer  Gästbok  Lediga jobb  Om N&N   Kontakt
N&N:s affärsidé är att "erbjuda kompetenskrävande installationer samt service inom el & styr, till företagskunder i Mälardalen. Både som totalentreprenör och underentreprenör".
 
N&N El & Styr AB bildades 2004 av Joakim Nordlund och Calle Nyström.

Vår relation sträcker sig tillbaka till barndomen, där vi spelat ishockey och studerat tillsammans. Efter gymnasiet arbetade vi tillsammans på ett mindre installationsföretag för att sedan splittras till olika företag i Södertälje.

1997 fick vi chansen att starta upp ett dotterbolag till ett automationsföretag som skulle inrikta sig på installation inom fastighetsautomation och vi kunde åter slå våra påsar ihop.
Det blev nästan åtta mycket trevliga år innan vi valde att starta eget.

2004 bildade vi tillsammans N&N och arbetade på kvällstid ihop till vår första installationsbil. På helgerna spikade vi egenhändigt ihop ett kontor som under de senaste åren mer eller mindre konstant byggts ut. I dag sitter vi i fräscha lokaler med både kontor, lager och personalutrymmen.

Vi är mycket stolta och ödmjuka för hur de första åren utvecklat sig i vårt företagande. Personalstyrkan består idag av 30 st anställda och årsomsättningen ca. 52M SEK. Organisationen är uppdelad i tre olika avdelningar och består av entreprenad, elservice och styrservice.

Vi tror på starka relationer och långsiktighet. Både när det gäller personal och kundrelation. Därför arbetar vi hårt för att behålla just den företagskulturen.

Vår målsättning är att bli Ert förstahandsval när Ni ska välja elinstallatör.